fbpx
Family Deal > Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Folosirea acestui site si plasarea unui comenzi pe acesta implica acceptarea termenilor si conditiilor redactati expres si exclusiv in pagina web www.familydeal.ro. S.C. TREND ART SHOP ONLINE SRL-D poate modifica oricand aceste prevederi, fara o notificare prealabila.

Aceasta sectiune reprezinta reglementarea juridica contractuala a relatiei dintre parti (comerciant si consumator). Potrivit art. 1270 din Noul Cod Civil, contractul valabil incheiat are putere de lege intre partile contractante.

Vizitatorii vor avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.

1. Cadrul normativ

Site-ul web detinut de S.C. TREND ART SHOP ONLINE SRL-D se supune legislatiei romane in vigoare, relatia dintre parti fiind guvernata de urmatoarele acte normative:

* OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor;

* OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii;

* Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor;

* Legea 365/2002 privind comertul electronic.

2. Informatii privind proprietarul si administratorul

Site-ul web www.familydeal.ro este detinut si administrat direct de catre S.C. TREND ART SHOP ONLINE SRL-D

Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti este J40/12440/2016

Codul unic de Inregistrare este 36549566

Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Uniunii Europene.

3. Acceptarea conditiilor de utilizare

Utilizarea site-ului www.familydeal.ro , logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea consumatorului a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

In situatia in care consumatorul este de acord cu aceste conditii, solicitam refuzarea in a folosi site-ul nostru de internet sau plasarea vreunei comenzi. S.C. TREND ART SHOP ONLINE SRL-D isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile afisate pe site-ul www.familydeal.ro in orice moment fara o notificare prealabila. Avand acest argument la baza, solicitam consumatorilor sa urmareasca in mod periodic eventualele modificari, cel putin inainte de a plasa o comanda. O cauza principala a posibilelor modificari este acela al actualizarii constante al legislatiei nationale incidente comertului online si a prelucrarii datelor cu caracter personal.

4. Drepturile de autor

Informatiile publicate pe site-ul www.familydeal.ro apartin S.C. TREND ART SHOP ONLINE SRL-D, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii S.C. TREND ART SHOP ONLINE SRL-D care administreaza site-ul.

Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe aflata in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail: trend.art@yahoo.com.

5. Protectia datelor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul www.familydeal.ro administrat de S.C. TREND ART SHOP ONLINE SRL-D, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care consumatorul le furnizeaza online sau telefonic.

Scopul colectarii datelor personale este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Consumatorul este obligat sa furnizeze datele reale, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate, confom Codului Fiscal. Refuzul transmiterii datelor sau furnizarea datelor gresite determina dreptul S.C. TREND ART SHOP ONLINE SRL-D de a anula comanda, fiind considerata fictiva.


Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt sunt comunicate numai de catre consumatorul care plaseaza o comanda pe site-ul www.familydeal.ro. Conform Legii nr. 677/2001, consumatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, consumatorul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si de a solicita stergerea datelor. Daca unele din datele transmise sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa la trend.art@yahoo.com

6. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila.

Daca rezolvarea amiabila nu este posibila, alternativ, potrivit art. 25 din OG nr. 28/2015 privind solutionarea alternativa a litigiilor dintre consumatori si comercianti, care transpune prevederile Regulamentului 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum, va puteti adresa unei entitati SAL din Romania.

Pentru orice problema aparuta in relatia cu S.C. TREND ART SHOP ONLINE SRL-D, va stam cu placere la dispozitie, la telefon 0741.697.642 si la adresa de e-mail trend.art@yahoo.com

Continuarea actiunii dumneavoastra presupune acordul cu acesti Termeni.

Produs adaugat in cos
Comanda acum 0740169404
X